Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Херсонщині депутат від БПП вдарив ковбасою депутата від Опоблоку

Самоврядування Регіон: Херсонська область 20701 перегляд

Опубліковано - 6.11.2015 15:08 | Всі новини | Версія для друку

На Херсонщині депутат від БПП вдарив ковбасою депутата від Опоблоку
На Херсонщині депутат від БПП вдарив ковбасою депутата від Опоблоку
6 листопада на сесії новообраної Каховської ради (Херсонська область) народний депутат від Блоку Порошенка України Сергій Хлань вдарив депутата від «Опозиційного блоку» Павла Філіпчука.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Все почалося з того, що Філіпчук вирішив привітати з обранням мером Каховки Андрія Дяченка (Блок Петра Порошенка). Він подарував йому пакет, в якому була пляшка горілки, ковбаса, консервний ключ і банка консервів з написом «Каховка».

Раптово з-за столу президії, на який поставили пакет, вискочив народний депутат Сергій Хлань. Однією рукою він схопив Філіпчука за одяг, а другою завдав кілька ударів палкою ковбаси по голові і тулубу.

Як повідомляється, в день виборів у Каховці викрили працівників штабу Андрія Дяченка, які за пляшку горілки приводили людей на виборчі дільниці.

Ступінь отриманих тілесних ушкоджень встановлять медики і правоохоронці, до яких потерпілий депутат вже звернувся за допомогою.

Як повідомлялося раніше, 5 листопада після закриття сесії Верховної Ради заступник керівника парламентської фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові депутатку від фракції "Батьківщина" Олександру Кужель. У "Батьківщині" заявили, що в Кужель струс мозку. Тетерук вибачився і пояснив, що його спровокували. Нараз ведеться розслідування інциденту.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.