Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Київраді створили депутатські фракції

Самоврядування 15173 перегляди

Опубліковано - 1.12.2015 16:20 | Всі новини | Версія для друку

У Київраді створили депутатські фракції
У Київраді створили депутатські фракції
У Київській міській раді створено п’ять фракцій: “Солідарність”, “Самопоміч”, “Батьківщина”, “Свобода” та “Єдність”.

"До нас надійшли заяви про створення фракцій. Фракція "Солідарність" - 52 депутати. Головою фракції обрано Андрій Странніков. "Самопоміч" - 22 депутати, голова - Сергій Гусовський. ВО "Батьківщина" - 17 депутатів, голова - Володимир Бондаренко. ВО "Свобода" - 14 депутатів, голова - Юрій Сиротюк. Політичне об’єднання "Єдність" - 15 депутатів, голова фракції - Олександр Омельченко", - повідомив Кличко.

Мер також повідомив, що на порядку денному першого засідання 5 питань: про утворення лічильної комісії, про обрання заступника Київського міського голови - секретаря Київради і про перелік та склад комісій Київської міської ради, про затвердження структури та загальної чисельності секретаріату Київради і “різне”.

Як повідомлялося раніше, мер Києва Віталій Кличко, який переобрався на посаду, склав присягу міського голови під час першої сесії Київради VIII скликання.

Нагадаємо, раніше в КМДА оголосили результати другого туру виборів. За Кличка проголосували 392 тис. 614 виборців, за нардепа Борислава Березу - 197 тис. 844 виборців
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.