Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: дипломатична активність Кремля спричиняє вогневу активність бойовиків

Війна з Росією (АТО) 9672 перегляди

Опубліковано - 15.07.2016 15:49 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: дипломатична активність Кремля спричиняє вогневу активність бойовиків
Ситуація на фронті: дипломатична активність Кремля спричиняє вогневу активність бойовиків
За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь по позиціях Сил АТО. Зокрема 38 разів на Маріупольському, 20 на Донецькому та 6 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку під вогонь із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії потрапили українські опорні пункти в Мар’їнці та Красногорівці. Також, в Красногорівці ворог застосував 122 мм самохідні установки. З 120 мм мінометів ворог бив по Широкиному та Мар’їнці. Міномети калібру 82 мм супротивник використав у Водяному, Лебединському та Березовому.

Не припиняє противник збройні провокації й на Донецькому напрямку. Найгарячіше було під Авдіївкою. Тут російські окупанти застосували 120 та 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також, з мінометів 120 калібру ворог стріляв по Новоселівці Другій, а по захисниках в Опитному та Зайцевому – з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

На Луганщині окупанти вели як прицільний так і хаотичний вогонь по Новоолександрівці, Станиці Луганській та Новозванівці.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.