Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Керівництво Кубані звинувачують у міжнародному тероризмі

Скандал 6921 перегляд

Опубліковано - 24.04.2007 03:37 | Всі новини | Версія для друку

Керівництво Кубані звинувачують у міжнародному тероризмі
Керівництво Кубані звинувачують у міжнародному тероризмі
Губернатору Ткачову і отаманам Певневу і Громову, загрожує цілком конкретне увязнення! Років на 200... Зрозуміло, що Росія не видасть своїх героїв. Але, враховуючи можливості Інтерполу, ці люди не зможуть покидати територію Росії, Білорусі і Казахстану...

Організаторів пограбування американського козацького музею чекає судове переслідування!

Історія з викраденням містичних козацьких регалій з музею у Ховеллі (Нью-Джерсі, США), отримує сенсаційне продовження. В жовтні 2006 року 9 бійців ГРУ РФ, приписаних до секретного центру ФСБ в Краснодарському краї, звідки координується підривна робота проти України, Грузії, Чечні, нахабно пограбувала музей Кубанського козацтва в Америці. Було здійснено тяжкий кримінальний злочин. Група іноземців, що представляють спецслужби ядерної держави Росія, увійшовши у зговір з кількома громадянами США, здійснила викрадення культурних цінностей США в особливо великих розмірах.

Особливе обурення американських юристів, викликало демонстративне ігнорування офіційної ухвали суду Нью-Джерсі, що визнало нелігітимними повноваження проросійськи налаштованих керівників Кубанського Козацького війська США! Так званому отаману Певневу, було заборонено здійснювати будь-які дії від імені ККВ! Приміщення музею Кубанського козацтва в Ховеллі, за постановою суду, було опломбовано офіцерами поліції штату Нью-Джерсі.

На жаль, всі ці дії не зупинили злочинних намірів громадян Росії та їх кримінальних спільників з числа громадян США.

Музей було пограбовано! Те, що козацькі регалії викрадали офіцери російських спецслужб, знаходить пояснення. Але, як могла офіційна дипломатична установа РФ, якою є Генеральне Консульство Росії в Нью-Йорку, надати для здійснення кримінального злочину, який трактується як терористичний акт, спеціальний авторанспорт з дипломатичними номерами? Нагадуємо, спецназівці були озброєними і прибули на трьох автомобілях, один з яких - інкасаторський броньовик. Всі з російськими дипломатичними номерами!

Викрадені культурні цінності було відкрито перевезено в приміщення Генерального консульства! Тобто, російські дипломати зберігали крадене!
Враховуючи чисельні публікації в американській, українській, канадській, російській пресі, офіційні виступи і запити, в тому числі з парламентської трибуни, депутатів Верховної Ради України, керівники МЗС Росії прекрасно знали про скоєння злочину. Що може стати причиною початку процедури введення жорстких економічних санкцій проти Російської Федерації владою США і їх союзників.

Особлива роль в цій історії належить губернатору Кубані Ткачову і отаману Кубанського козацтва Громову. Саме ці люди є безпосередніми організаторами і керівниками безпрецендентного абсурдного дійства, що спричинило великі геополітичні зрушення, які мають негативне значення для Росії.

Вже зрозуміло, що найближчим часом, поновляться слухання у цій справі в суді Нью-Джерсі. До справи будуть долучені репортажі державного телеканалу РТР, інших ЗМІ Росії, про доставку викрадених культурних цінностей, що належать США, до Краснодару. І участь в урочистостях офіційних керівників краю!

Губернатору Ткачову і отаманам Певневу і Громову, загрожує цілком конкретне увязнення! Років на 200... Зрозуміло, що Росія не видасть своїх героїв. Але, враховуючи можливості Інтерполу, ці люди не зможуть покидати територію Росії, Білорусі і Казахстану...

Нині тривають переговори про передачу речей Запорізької Січі Україні. Можливо, Печатка Війська Запорізького, булави наших Гетьманів і отаманів, прапори Січі, теж в Москві... У Кремля з*являється шанс красиво вийти з скандалу, гучно передавши частину викрадених реліквій офіційній українській владі. От тільки якій гілці - помаранчевій чи біло-голубій? Накльовується чергова інтрига.

Непродумані дії в міжнародній політиці приводять до непередбачуваних, часто навіть катастрофічних результатів. І історія з козацькими регаліями, яка вже перетворилася на легенду, яскравий тому приклад.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.