Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Трагедія у дитячому таборі. У ДСНС назвали найбільш імовірну причину пожежі

Надзвичайна подія 7469 переглядів

Опубліковано - 18.09.2017 20:37 | Всі новини | Версія для друку

Трагедія у дитячому таборі. У ДСНС назвали найбільш імовірну причину пожежі
Трагедія у дитячому таборі. У ДСНС назвали найбільш імовірну причину пожежі
Найбільш імовірною причиною пожежі в дитячому таборі в Одесі рятувальники вважають аварійний режим роботи електроприладів у кімнаті виховательки у тому ж корпусі “Вікторії”, де почалася пожежа.

Про це заявив начальник ГУ ДСНС в Одеській області Віктор Федорчак у своїй доповіді на засіданні оперативного штабу ДСНС в Одесі.

"Найбільш імовірною причиною пожежі може бути аварійний режим роботи електроприладів, які знаходилися в кімнаті №4 на першому поверсі цього ж корпусу - кімнаті виховательки", - сказав Федорчак.

Він також зазначив, що гасіння пожежі ускладнювалося пізнім сповіщенням про неї, поривами вітру, неможливістю забору води з пожежної водойми (була заповнена на третину), слабким тиском у пожежному гідранті, наявністю значної кількості дерев’яних будівель, значною відстанню до вуличного протипожежного водопостачання: пожежникам довелося прокладати лінію аж за межі табору - довжиною 800 метрів.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев’яна будівля. В результаті загинуло двоє дітей. Смерть двох дівчаток підтверджена, пошуки третьої тривають, незважаючи на те, що на згарищі були знайдені фрагменти трьох тіл. Також до лікарні доставили двох неповнолітніх.

Поліція відкрила провадження ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Ввечері 16 вересня біля мерії Одеси пройшов мітинг у зв’язку з пожежею в дитячому таборі "Вікторія", активісти штурмували будівлю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.