Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія відчутно збільшила воєнний потенціал Кримського угруповання

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 5464 перегляди

Опубліковано - 28.12.2017 13:38 | Всі новини | Версія для друку

Росія відчутно збільшила воєнний потенціал Кримського угруповання
Росія відчутно збільшила воєнний потенціал Кримського угруповання
В окупованому Криму за чотири роки анексії Російська Федерація значно наростила потенціал всіх трьох компонентів своєї армії — сухопутних військ, військово-морського флоту і військово-повітряних сил.

Про це заявив генерал-лейтенант запасу, кандидат військових наук, доктор технічних наук, професор, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко, передає «Главред».

Також, за словами експерта, президент Росії Владімір Путін розглядає півострів як фортецю, як "непотоплюваний авіаносець, що знаходиться в південному підчерев’ї НАТО"

"Це стратегічний рівень оцінки, і тому за чотири роки анексії Криму у всіх трьох компонентах ЗС РФ (сухопутні війська, військово-морський флот і військово-повітряні сили) на території півострова потенціал значно зріс", – зазначив експерт.

За словами аналітика, там з’явилися "нові ракетні комплекси, зенітно-ракетні комплекси, ракетні комплекси "берег-корабель", літаки, вертольоти, нові підводні човни і т. д.".

"Нарощування всіх цих озброєнь говорить про те, що найближчим часом Путін йти з Криму не збирається, і необхідний сильний і тривалий тиск світової спільноти для принципової зміни ситуації", — додав генерал.

Як повідомлялося раніше, командувач Військово-морських сил ЗСУ Ігор Воронченко під час його допиту як свідка у справі за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді заявив, що Російська Федерація почала готуватися до анексії Криму ще в листопаді 2013 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.