Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Простотуристы”. Лондон обурився брехнею російських пропагандистів

Імперія «Совок» 5095 переглядів

Опубліковано - 14.09.2018 10:59 | Всі новини | Версія для друку

“Простотуристы”. Лондон обурився брехнею російських пропагандистів
“Простотуристы”. Лондон обурився брехнею російських пропагандистів
Розповідь підозрюваних в отруєнні Скрипаля в британському уряді назвали “брехнею та кричущими фабрикаціями”. Речник Терези Мей запевнив, що Боширов і Петров будуть притягнуті до відповідальності, якщо залишать межі РФ.

Великобританія розцінює як "глибоко образливе" інтерв’ю російському телеканалу RT двох росіян, яких підозрюють в отруєнні подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері.

"Брехня та кричущі фабрикації у цьому інтерв’ю, яке було надане російському державному телеканалу, є образою здорового глузду. І що більш важливо - вони є глибоко образливими щодо жертв цих жахливих атак та їхніх близьких", - заявив у четвер, 13 вересня, речник прем’єр-міністерки Великобританії Терези Мей, цитує агентство Reuters.

Він нагадав, що британська поліція надала дуже чіткі докази провини двох росіян, Руслана Боширова і Олександра Петрова. Речник Мей запевнив, що британський уряд зробить усе, щоб вони були притягнуті до відповідальності у тому разі, якщо ще раз виїдуть за межі Росії.

Раніше у четвер Боширов і Петров заявили в ефірі RT, що прилетіли до Великобританії 2 березня як туристи, щоб "відірватися" у Лондоні та з’їздити до Солсбері - "прекрасного туристичного міста". Вони запевнили, що ніколи не працювали на російську військову розвідку і є "підприємцями середньої руки" у сфері фітнес-індустрії. Боширов і Петров назвали свою причетність до справи Скрипаля "маячнею" та "фатальним збігом".

Як стверджує британська влада, Боширов і Петров є офіцерами російської військової розвідки, які працюють у Головному управлінні Генштабу РФ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.