Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єврокомісія виділить Україні 500 мільйонів євро

Економіка 5317 переглядів

Опубліковано - 30.11.2018 16:29 | Всі новини | Версія для друку

Єврокомісія виділить Україні 500 мільйонів євро
Єврокомісія виділить Україні 500 мільйонів євро
Європейська Комісія схвалила виділення Україні 500 мільйонів євро макрофінансової допомоги.

У Єврокомісії погодилися виділити Києву 500 мільйонів євро першого траншу макрофінансової допомоги. Загалом нова програма макрофінансової допомоги розрахована на один мільярд євро, повідомляє прес-служба Єврокомісії.

"Європейська Комісія від імені ЄС сьогодні схвалила виплату перших 500 мільйонів євро нової програми макрофінансової допомоги Україні", - йдеться у повідомленні. Віце-президент Єврокомісії з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс зауважив, що ЄС надає фінансову допомогу Україні у дуже важливий для неї час.

"Європейський Союз демонстрував постійну політичну та фінансову підтримку України. Сьогоднішня виплата відбувається у вирішальний момент, коли Україна та її народ стикаються з новою агресією з боку Росії та потребують солідарності з міжнародними партнерами. Така агресивна поведінка не є прийнятною в сучасній Європі", - наголосив він.

Водночас комісар ЄК з питань економіки та фінансів, з питань оподаткування та митної справи П’єр Московісі додав, що Україна виконала свої політичні зобов’язання, узгоджені з Євросоюзом, для отримання першого траншу. "Це важливий та обнадійливий сигнал, що Україна продовжує здійснювати реформи, незважаючи на нинішню ситуацію в сфері безпеки та майбутні вибори", - зазначив Московісі.

Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook подякував Єврокомісії за виділення Україні 500 мільйонів євро. Він назвав це рішення важливим сигналом підтримки України з боку ЄС.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.