Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль посилив ЧФ за рахунок Північного флоту

Імперія «Совок» 3425 переглядів

Опубліковано - 9.01.2019 14:26 | Всі новини | Версія для друку

Кремль посилив ЧФ за рахунок Північного флоту
Кремль посилив ЧФ за рахунок Північного флоту
9 січня у Чорне море увійшов бойовий корабель Північного флоту РФ.

Про це повідомив експерт благодійного фонду "Майдан закордонних справ" Андрій Клименко.

"Вранці 9 січня у Чорне море увійшов ракетний протичовновий есмінець "Североморск" (619), проект "Фрегат", по класифікації НАТО - Udaloy", - зазначив Клименко.

"До Чорного моря вперше за часи окупації Криму зайшов не просто десантний корабель іншого флоту РФ, а не Чорноморського, а корабель, що відносять до основної ударної сили ВМФ РФ у дальній морській зоні", - підкреслив він.

Як повідомлялося, 25 листопада російські військові біля берегів Криму таранили, обстріляли і захопили українські катери "Бердянськ" і "Нікополь" і буксир "Яни Капу", які прямували з Одеси до Маріуполя через Керченську протоку.

Російські суди у Криму заарештували 24 українських військових. Троє з них під час атаки росіян зазнали поранень. Під арештом усі вони перебуватимуть до 25 січня 2019 року.

Пізніше адвокат Іллья Новіков повідомив, що під час акту агресії у Керченській протоці російські прикордонники обстріляли українські судна з великокаліберної гармати, витративши близько 1200 снарядів.

Президент України Петро Порошенко заявив, що у Росії - небезпечна кількість кораблів у Чорному морі, що може загрожувати країнам-членам НАТО - Румунії, Болгарії та Туреччини.

Генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив, що НАТО уважно моніторить ситуацію у Чорному морі і збільшує свою військову присутність в регіоні.

7 січня десантний корабель 6-го флоту ВМС США USS FortMcHenry (LSD 43) увійшов у Чорне море. Пізніше стало відомо, що в Чорне море планує зайти військовий корабель Нідерландів, який очолив одну з постійних груп НАТО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.