Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вісім кандидатів у президенти попросили у Нацполіції охорону

Вибори - 2019 3562 перегляди

Опубліковано - 18.02.2019 12:58 | Всі новини | Версія для друку

Вісім кандидатів у президенти попросили у Нацполіції охорону
Вісім кандидатів у президенти попросили у Нацполіції охорону
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вісім кандидатів у президенти звернулися до поліції з проханням про охорону.

Про це він сказав на координаційній нараді правоохоронних органів у понеділок.

"Проводимо роботу щодо охорони кандидатів на пост президента України. Наразі з таким проханням звернулися до Національної поліції вісім кандидатів", - сказав Аваков.

Хто саме з кандидатів попросив про охорону міністр не уточнив.

При цьому він зазначив, що МВС не буде втручатися у виборчий процес щодо підтримки когось із кандидатів у президенти і кожен, незалежно від провладності чи опозиційності, матиме рівні права.

Очільник відомства розповів, що наразі вже зареєстровано 1477 заяв та повідомлень, пов’язаних і з незаконною агітацією, підкупом виборців, пошкодженням майна та хуліганські дій, через що відкрито 61 кримінальне провадження та складено 306 протоколів про адмінпорушення.

"З метою профілактики таких порушень проводяться зустрічі з керівниками політичних організацій, їх осередків на місцях, а також з довіреними особами кандидатів. Роз’яснюємо неприпустимість і дестабілізацію обстановки в регіонах і державі в цілому", - наголосив він.

Також Аваков заявив, що до правоохоронних органів надходять дані про розгортання системи масштабного підкупу і якщо це "перейде у фазу скоєння злочину", то поліція миттєво відреагує.

Крім того він додав, що МВС співпрацює з Інтерполом та Європолом для недопущення зовнішнього втручання у сервери Центральної виборчої комісії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори - 2019»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.