Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ДТП з машиною охорони Зеленського: “Діти не постраждали”

Надзвичайна подія 5309 переглядів

Опубліковано - 15.07.2019 12:23 | Всі новини | Версія для друку

ДТП з машиною охорони Зеленського: “Діти не постраждали”
ДТП з машиною охорони Зеленського: “Діти не постраждали”
Один з мікроавтобусів Управління державної охорони, що супроводжує президента України, потрапив у ДТП у неділю, 14 липня. Автомобіля Володимира Зеленського там не було.

Про це повідомила прес-служба відомства у Facebook.

"Volkswagen Transporter, на якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві, потрапив у ДТП. Жертв немає", - йдеться у повідомленні УДО.

Пізніше прес-служба УДО на офіційному сайті наголосила: "Учасник ДТП мікроавтобус УДО України не належить до кортежу президента України".

Користувачі соцмереж пишуть, що ДТП сталося у Запорізький області і автомобіль УДО зіткнувся з автобусами компанії АрселорМіттал, що перевозили дітей.

У прес-службі компанії АрселорМіттал Кривий Ріг BBC News Україна підтвердили, що у Запорізький області у ДТП потрапили два автобуси підприємства, які відвозили дітей на відпочинок.

"Була колонна автобусів, яка прямувала до табору, що належить АрселорМіттал Кривий Ріг. 515 дітей у всій колонні. Постраждали два автобуси - шостий і сьомий. З шостим це було лобове зіткнення, а з сьомим - побічне. Лише через майстерність водіїв вдалося уникнути трагедії, вони трохи рушили в бік з дороги і таким чином врятували дітей", - повідомили у прес-службі.

Всіх дітей оглянули медики, травматолог та терапевти, ніхто з них у ДТП не постраждав.

"Винним є водій автівки Volkswagen, але все інше, що є в новинах - ми не коментуємо, є заява Державної служби охорони, можна до них звернутися", - додали у прес-службі підприємства.

У прес-службі управління поліції у Запорізької області BBC News Україна повідомили, що не володіють інформацією, чи був учасником ДТП автомобіль УДО.

"Була ДТП. На щастя, без постраждалих, одній людині надали допомогу і відпустили додому", - зазначили у прес-службі.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.