Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Зеленський прокоментував ДТП з машинами УДО

Влада 3739 переглядів

Опубліковано - 15.07.2019 19:27 | Всі новини | Версія для друку

Президент Зеленський прокоментував ДТП з машинами УДО
Президент Зеленський прокоментував ДТП з машинами УДО
Президент України Володимир Зеленський назвав ДТП в Запорізькій області за участі автомобіля держохорони неприпустимою та запевнив, що у разі визнання водіїв винуватцями їх притягнуть до відповідальності.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Що стосується ДТП у Запорізькій області – це неприпустимо. Якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила й будуть визнані винуватцями ДТП, їх буде притягнуто до відповідальності. І слава богу, що всі залишилися живими”, - зазначив Зеленський.

Крім того, він прокоментував поширену інформацію про затори в Києві 11 липня, які у деяких ЗМІ пов’язували з рухом президентського кортежу.

“Щодо затору на Позняках, то давайте згадаємо: 11 липня був візит до Києва прем’єр-міністра Молдови Майї Санду. І проїзд високого закордонного гостя супроводжувався згідно з дипломатичним протоколом і міжнародними зобов’язаннями України. Відповідно, рух за маршрутом був тимчасово обмежений”, - пояснив Президент.

Зеленський нагадав, що під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони, іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною.

За його словами, ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає “мигалок” тощо.

Як повідомлялося, напередодні у Запорізькій області між Василівкою та Мелітополем мікроавтобус Volkswagen Transporter, на якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві, потрапив у ДТП з колоною автобусів, що перевозили дітей. Серед дітей постраждалих немає.

За даними ГУНП в Запорізькій області, водії управління державної охорони України, які були учасниками ДТП в Запорізькій області, відбулись адміністративними протоколами. Кримінальна справа за фактом аварії відкриватись не буде через відсутність постраждалих.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.