Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії закрили район Білого моря після вибуху на військовому полігоні

Імперія «Совок» 3555 переглядів

Опубліковано - 8.08.2019 21:20 | Всі новини | Версія для друку

У Росії закрили район Білого моря після вибуху на військовому полігоні
У Росії закрили район Білого моря після вибуху на військовому полігоні
Після вибуху на військовому полігоні в Росії район Білого моря закрили на місяць для судноплавства. У місті Сєверодвінськ зафіксували короткострокове підвищення радіаційного фону.

Після вибуху на військовому полігоні в Архангельській області Росії у місті Сєверодвінськ, що розташоване неподалік, було зафіксовано підвищення радіаційного фону. Підвищення, зареєстроване у четвер, 8 серпня, було короткостроковим, повідомила прес-служба адміністрації міста, передає інформагенція "Інтерфакс". Згодом, згідно з повідомленням, фон нормалізувався.

Після інциденту влада вирішила закрити для судноплавства акваторію Двінської затоки Білого моря поблизу полігону. Заборона триватиме місяць, повідомив заступник капітана морського порту "Архангельск" Сергій Козуб.

У четвер мешканцям Сєверодвінська, розташованого у 40 кілометрах від полігону, рекомендували не виходити на вулицю через підвищення радіаційного фону.

Водночас Росспоживнагляд повідомив, що не спостерігає небезпечних для населення рівнів забруднення в Сєверодвінську після вибуху.

Внаслідок вибуху реактивної установки на військовому полігоні в Архангельській області в четвер, 8 серпня, загинули двоє осіб і ще шестеро поранені.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.