Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дещиця про проросійських учасників наради ОБСЄ щодо Криму: вони дурять Європу при отриманні віз

Політика 3632 перегляди

Опубліковано - 17.09.2019 21:11 | Всі новини | Версія для друку

Посол України в Польщі Андрій Дещиця
Посол України в Польщі Андрій Дещиця
Жителі Криму, які представляють російську владу й організації півострова, обманом домагаються відкриття віз західних країн і приїжджають до Європи за російськими паспортами.

Про це проєктові Радіо Свобода Крим.Реалії сказав посол України в Польщі Андрій Дещиця, коментуючи участь проросійських представників із анексованого Криму в нараді ОБСЄ з огляду імплементації зобов’язань держав-учасниць у людському вимірі, що проходить у Варшаві.

«Вони приїхали за паспортами Росії. Громадянство Росії (Європа – ред.) не визнає, але визнає паспорти (російські – ред.), оскільки ці паспорти видають невідомо де. І живуть вони в Криму чи ні – в паспорті закордонному не прописано. Коли вони подають документи на отримання віз, там не вказано, з Криму вони чи не з Криму. І таким чином, коли вони подають документи на отримання візи, вони не говорять, що вони з Криму. Вони кажуть, що вони з Ростова-на-Дону або з іншого регіону Росії. І таким чином дурять європейські країни, які видають їм візи», – сказав Дещиця.

Делегація України 17 вересня залишила зал засідань, де в рамках наради ОБСЄ обговорювали тему свободи слова, на знак протесту проти заяв про «російський Крим».

Раніше головний редактор видань «Крымская газета» і «Крымский журнал» Марія Волконська, яка приїхала на засідання ОБСЄ у Варшаві, назвала анексований Крим російським. Після цього її виступ на нараді перервали, пославшись на міжнародні документи.

Також перервали промову генерального директора проросійського кримськотатарського телеканалу «Миллет» Ервіна Мусаєва після того, як він почав скаржитися на «блокаду Криму з боку України».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.