Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кандидат у комісари з розширення ЄС від Угорщини пообіцяв Україні особливу увагу

Політика 4502 перегляди

Опубліковано - 14.11.2019 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Кандидат у комісари з розширення Євросоюзу від Угорщини Олівер Варгеї
Кандидат у комісари з розширення Євросоюзу від Угорщини Олівер Варгеї
У виступі у комітеті Європарламенту з закордонних справ кандидат у комісари з розширення ЄС від Угорщини Олівер Варгеї окреслив свою позицію щодо України. Він вказав на ключове геополітичне значення країни для ЄС.

Кандидат у єврокомісари з політики сусідства та розширення Євросоюзу від Угорщини Олівер Варгеї пообіцяв у разі його призначення на цю посаду приділяти особливу увагу Україні. Про це він заявив під час слухань у комітеті Європарламенту з закордонних справ у четвер, 14 листопада, повідомляє кореспондент DW.

"Україна завжди отримуватиме мою особливу увагу. Вона має ключове геополітичне значення для ЄС. Ми й надалі підтримуватимемо її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, докладатимемо зусиль для завершення конфлікту на Донбасі та підтримуватимемо реформи - чи щодо верховенства права, чи-то для економіки", - зазначив Варгеї.

Слухання у комітеті Європарламенту з закордонних справ передують голосуванню щодо призначення кандидата на посаду єврокомісара. За їхніми підсумками того ж дня комітет вирішуватиме, чи давати "зелене світло" Варгеї.

Результат голосування поки не розголошуватиметься. Рішення щодо всіх комісарів оголосять наступного тижня, після чого Європарламент голосуватиме за увесь список членів наступної Єврокомісії.

Очікується, що голосування щодо цього списку відбудеться в останній тиждень листопада. Якщо воно буде позитивним, то Єврокомісія на чолі з майбутньою головою, ексміністеркою оборони Німеччини Урсулою фон дер Ляєн (Ursula von der Leyen), зможе розпочати роботу 1 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.