Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У США вивчають сильні та слабкі сторони російської кібервійни в Україні

Війна з Росією (АТО) 4321 перегляд

Опубліковано - 27.11.2019 09:43 | Всі новини | Версія для друку

Новітня російська РЕБ “Дивноморье”
Новітня російська РЕБ “Дивноморье”
Сухопутні війська США мають більшу уваги приділяти опануванню засобів електронної війни.

Про це пише в своїй статті для NBC Себастьєн Роблін.

До такого висновку аналітика спонукала інформація про активне застосування засобів електронної війни Росією в Україні.

Він вказує на те, що Росія в Україні ефективно блокувала Радіо FM та лінії мобільного зв’язку, глушила сигнали командування, збила більше 100 українських дронів, використовувала сигнали зв’язку для наведення артилерійського вогню.

В інших випадках, російські системи видавали сигнали, які спричиняли до попереднього детонування, або зміни курсу артилерійських снарядів та ракет. Під час однієї з найбільш шокуючих операцій, сім’ї військових отримали неправдиві повідомлення з текстом: "Вашого сина вбили в бою", що спричинило велику кількість дзвінків та текстових повідомлень до військових. Через хвилини артилерія вдарила по місцю, де було виявлено велику кількість дзвінків з мобільних телефонів, вказує Роблін.

Аналітик зауважує, що Росія, за повідомленнями, проводила електронні напади на американські системи в Сирії. В 2018 році, американський генерал заявив, що вони "перешкоджали нашим системам зв’язку", блокували дрони, не дозволяючи їм використовувати сигнали GPS.

В російських кіберможливостях є і прогалини, наголошує дослідник. Можливо теперішні міжнародні санкції ускладнили ведення кібервійни для Росії. Про це під час симпозіуму в Вашингтоні наприкінці жовтня, розповів полковник Збройних сил України, Іван Павленко, пише видання The War Zone.

Росія має підтримувати багато своїх систем, які потребують, щонайменше частково, компонентів з-за кордону. "Створення внутрішніх мереж постачання деяких частин може бути складним і подекуди неможливим, і росіянам можливо потрібно буде розробити повністю нові системи ведення електронної війни, які б з самого початку використовували альтернативні можливості", пише The War Zone.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.