Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


До чого готуються окупаційні війська?

Війна з Росією (АТО) 3816 переглядів

Опубліковано - 24.12.2019 14:35 | Всі новини | Версія для друку

До чого готуються окупаційні війська?
До чого готуються окупаційні війська?
За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ підвищує рівень готовності до негайного застосування з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ.

Про це повідомив, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, в артилерійських підрозділах окупантів зросла інтенсивність проведення занять з виходом техніки на полігони для тренувань та навчань зі стрільбою. При цьому, у грудні ц.р. контроль виконання вправ стрільб в артилерійських підрозділах здійснювався старшими офіцерами, які у складі спеціальних комісій прибували з території РФ.

Крім того, окупанти поповнюють боєкомплект артилерійських підрозділів, у т. ч. для реактивних систем залпового вогню.

Окрім того, стало відомо, що командування російських окупаційних військ посилює передові позиції з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ за рахунок облаштування додатковими мінно-вибуховими загородженнями. З цією метою, з початку грудня ц.р до передових підрозділів противником завозяться нові партії мін та гранат, які розміщуються для зберігання у не обладнаних для цього місцях та з порушеннями. Зазначене призвело до зростання кількості випадків їх розкрадання, що посилило небезпеку для населення тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

Так, 20 грудня ц.р. навколо будівлі одного з навчальних закладів на тимчасово окупованій території Луганської області було виявлено розкидані боєприпаси, у т.ч. наступальні гранати «Ф-1», які використовуються окупантами для встановлення т.зв. «розтяжок».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.