Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У окупантів загострилася проблема дезертирства

Війна з Росією (АТО) 3549 переглядів

Опубліковано - 13.01.2020 15:16 | Всі новини | Версія для друку

У окупантів загострилася проблема дезертирства
У окупантів загострилася проблема дезертирства
За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ з початку ц.р. активізувало залучення оперативних груп російських спецслужб до розшуку дезертирів у складі російсько-окупаційних військ.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Зазначені заходи спричинені суттєвим збільшенням кількості російських контрактник ів, які через невдоволення умовами служби та усвідомлення невідворотності кримінальної відповідальності за скоєння воєнних злочинів, покидають передові позиції з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК, у тому числі - зі зброєю.

Як інформує Головне управління розвідки Міноборони України, для приховування загострення проблеми дезертирів, російські кадрові офіцери, що залучені до їх розшуку, видають себе при спілкуванні з цивільним населенням за представників «місцевих органів МВС» або «військових комендатур», які нібито проводять опитування для «запобігання диверсіям».

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.