Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У оточенні президента вважають, що Кремль налаштований на вирішення проблеми окупованого Донбасу

Політика 2950 переглядів

Опубліковано - 11.02.2020 10:54 | Всі новини | Версія для друку

У оточенні президента вважають, що Кремль налаштований на вирішення проблеми окупованого Донбасу
У оточенні президента вважають, що Кремль налаштований на вирішення проблеми окупованого Донбасу
Помічник президента України Андрій Єрмак вважає, що у Росії є бажання вирішити ситуацію на Донбасі та готовність до діалогу з Україною.

Помічник президента України Андрій Єрмак вважає, що у Росії є бажання "завершити ситуацію в Донбасі". Про це він заявив в інтерв’ю на телеканалі "Україна 24" в понеділок, 11 лютого, передає DW.

"Не хочу давати оцінку тому, чи справді є в російської сторони бажання розв’язати ситуацію на Донбасі... Напевно, якби зовсім не було бажання, то в нас не відбулася би зустріч лідерів у Парижі. Напевно, якби зовсім не було бажання, не тривав би діалог у Мінську, складний, часом дуже складний, що іноді заходить у глухий кут", - сказав Єрмак.

Водночас він вважає, що заступник глави адміністрації президента Росії Дмитро Козак більше налаштований на діалог з Україною, ніж помічник Володимира Путіна Владислав Сурков. "Я з ним зустрічався. Мені здається, він більше налаштований на діалог. І з тих питань, з яких я з ним комунікував, можу сказати, що у нас було конструктивне спілкування, без якого, мабуть, не відбулося б те, що сталося (звільнення утримуваних осіб. - Ред.)", - відзначив Єрмак.

Тим часом глава Мюнхенської конференції з безпеки Вольфґанґ Ішинґер (Wolfgang Ischinger) 10 лютого повідомив, що йому невідомо про плани провести зустріч у "нормандському форматі" на рівні міністрів у Мюнхені.

Мюнхенська безпекова конференція відбудеться 14-16 лютого. У ній візьмуть участь президент України Володимир Зеленський та глава МЗС Росії Сергій Лавров. Останній напередодні заявив, що "РФ не проти знову обмінятись послами з Україною".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.