Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ООН надасть Донбасу 33 мільйони доларів для боротьби з коронавірусом

Світ навколо нас 2602 перегляди

Опубліковано - 25.03.2020 21:10 | Всі новини | Версія для друку

На КПП “Гнутове”
На КПП “Гнутове”
Гроші будуть виділені на допомогу медичним закладам, людям похилого віку та з інвалідністю, для забезпечення товарами першої необхідності та дистанційною шкільною освітою на Сході України.

Організація Об’єднаних Націй виділить два мільярди доларів для допомоги в боротьбі з коронавірусом у найбідніших країнах. Про це у середу, 25 березня, оголосив генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш. З них 33 мільйони доларів буде надано Україні, повідомив прессекретар постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко.

"Мова йде про реалізацію гуманітарних проєктів у східних регіонах по обидві сторони від лінії розмежування за такими напрямами: заклади охорони здоров’я, продовольча безпека та товари першої необхідності, особи похилого віку та люди з інвалідністю, дистанційна шкільна освіта", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

ООН закликає уряди підтримати план

Гутерріш закликав уряди країн підтримати цей план, здійсненням якого опікується Управління ООН із координації гуманітарних питань. "Ми маємо прийти на допомогу вкрай незахищеним - мільйонам і мільйонам людей, які здатні захистити себе найменше", - заявив генсек ООН.

Він додав, що ці кошти дадуть змогу врятувати велику кількість людей і забезпечити гуманітарні установи та неурядові організації лабораторним обладнанням для проведення аналізів, а також обладнанням і предметами медичного призначення для лікування хворих і захисту медичних працівників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.