Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нову програму Stand-By для України ще обговорюють

Економіка 4152 перегляди

Опубліковано - 4.06.2020 20:43 | Всі новини | Версія для друку

Нову програму Stand-By для України ще обговорюють
Нову програму Stand-By для України ще обговорюють
Директор пресофісу МВФ Джері Райс підтвердив, що Виконавча рада Фонду ухвалить рішення щодо нової програми кредитування Stand-By для України 9 червня, але до цього моменту параметри домовленості залишаються предметом обговорень.

Про це він заявив під час онлайн-брифінгу в четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Домовленість щодо угоди Stand-By є предметом обговорень та має бути затверджена Виконавчою радою. Зустріч ради з цього питання очікується 9 червня", - зазначив Райс.

Водночас він не став коментувати появу у ЗМІ витоків можливого меморандуму між Україною і МВФ за новою програмою.

"Ми ніколи не коментуємо витоки документів, але що я можу сказати, МВФ – це прозора інституція", - зауважив представник Фонду.

У цьому зв’язку він підкреслив, що з огляду на політику транспарентності МВФ повний текст доповіді щодо України, а також супутні документи будуть оприлюднені одразу після засідання Виконавчої ради, запланованого на 9 червня.

"Це те, що ми робимо завжди, ми публікуємо угоди з країнами", - підкреслив Райс.

Як повідомлялося раніше, 21 травня МВФ та український уряд досягли попередньої домовленості щодо запуску нової програми кредитування для України в режимі Stand-By. Домовленість передбачає виділення $5 млрд та розрахована на 18 місяців.

При цьому у Фонді підкреслили, що програма допоможе Україні ефективно подолати наслідки коронавірусної кризи в економіці та у сфері охорони здоров’я.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.