Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: розвідувальні дані підтверджують зростання наступальної активності росіян

Війна з Росією (АТО) 2058 переглядів

Опубліковано - 14.07.2020 11:26 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: розвідувальні дані підтверджують зростання наступальної активності росіян
Ситуація на фронті: розвідувальні дані підтверджують зростання наступальної активності росіян
Командування операції Об’єднаних сил підкреслює, що підступні дії незаконних збройних формувань РФ на Донбасі не залишаються без відповіді.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

За кожне втрачене життя українського воїна окупанти несуть заслужене покарання. У разі загрози життю та здоров’ю наших воїнів, при спробах захоплення територій чи здійснення обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації, військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику з метою придушення його вогневих засобів та припинення агресивних дій.

Так, за підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за минулий тиждень з 6 по 12 липня склали:

- загиблими – 25 осіб;
- пораненими та травмованими – 16 осіб.

Окрім того, за минулий тиждень нашими воїнами знищено 6 одиниць ворожої техніки. Серед них, дві самохідні артилерійські установки калібру 122 мм 2С1 та дві артилерійські гаубиці калібру 152 мм 2А65 «Мста Б» наші воїни знищили під час вогню у відповідь на ворожі обстріли. Також наші воїни вогнем суттєво пошкодили і вивели зі строю бронеавтомобіль виробництва РФ «Тигр» та один армійський колісний позашляховик.

Розвідка постійно фіксує використання ворогом забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Окупанти настільки підступні, що прикриваються мирними мешканцями і ведуть вогонь по наших позиціях розміщуючи своє озброєння біля житлових будинків знаючи, що українські захисники ніколи не будуть стріляти по мирних мешканцях.

Окремо варто наголосити, що вже третій тиждень поспіль незаконна влада безуспішно проводить рекламну кампанію щодо агітації населення окупованого Донбасу йти служити до лав незаконних збройних формувань. Незадоволення окупаційною владою та її порядками показало повний провал цієї акції. Натомість окупанти розіслали повістки до військкоматів особам призивного віку начебто для того, щоб уточнити облікові данні. А насправді їх там змушують укладати контракти з незаконними і злочинними збройними формуваннями.

Особам, які прибувають до військкоматів , наполегливо рекомендовано підписати контракт на проходження військової служби. В якості заохочення пропонують безкоштовне 3-х разове харчування, речове забезпечення, проживання в гуртожитку, оплачувану відпустку до 30-ти календарних днів, пільгове оформлення паспортів так званих “ЛДНР” і РФ тощо.

В поржні обіцянки окупаційної влади Донбасу давно вже ніхто з місцевих мешканців не вірить, бажаючих йти служити до їхнього бандитського війська і гинути за злочинців немає. А доукомплектування особовим складом з’єднань та частин окупантів продовжується за рахунок найманців з РФ.

Також наголошуємо на тому, що у підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу Вживання алкоголю та наркотиків у них стає нормою, і їхні ватажки втрачають контроль над підлеглими.

Тільки на минулому тижні у окупантів було зафіксовано 4 смертельні випадки внаслідок передозування наркотиками, одна спроба самогубства та декілька залишень місць служби зі зброєю.

Також у ворожих підрозділах постійно фіксуються випадки підриву особового складу на власних мінах.

Об’єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу.

Слава Україні!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.