Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Білорусі на акціях протесту 27 вересня затримали понад 350 осіб

Імперія «Совок» 1564 перегляди

Опубліковано - 28.09.2020 17:28 | Всі новини | Версія для друку

У Білорусі на акціях протесту 27 вересня затримали понад 350 осіб
У Білорусі на акціях протесту 27 вересня затримали понад 350 осіб
На акціях протесту в Білорусі 27 вересня було затримано понад 350 осіб, повідомили в МВС Білорусі. Тим часом нобелівська лауреатка Світлана Алексієвич виїхала з країни до Німеччини.

На недільних акціях протесту в Білорусі міліція затримала понад 350 осіб за порушення закону про масові заходи, повідомила в понеділок, 28 вересня, офіційна представниця міністерства внутрішніх справ країни Ольга Чемоданова.

"Учора, 27 вересня, в країні зафіксовано 22 протестні акції. Загалом за минулу добу в країні затримано понад 350 осіб до розгляду в суді справ за адміністративними правопорушеннями", - сказала вона. Представниця МВС Білорусі зазначила, що кількість учасників протестних акцій "значно зменшилася порівняно з попередніми вихідними".

При цьому в деяких регіонах, за її словами, міліції довелося застосувати до протестувальників спецзасоби. "У всіх обласних центрах, окрім Мінська, на протест вийшли від п’яти до 220 осіб. У Могильові та Гомелі для стримування натиску мітингувальників і запобігання нападу на міліціонерів довелося застосувати спецзасоби, а найактивніших учасників було затримано", - сказала представниця білоруського МВС.

У Білорусі тривають акції протесту проти підсумків виборів президента, які відбулися 9 серпня. Переможцем оголошено Олександра Лукашенка, який обіймає посаду президента з 1994 року. Опозиція не визнала оголошені владою підсумки виборів, вважаючи їх сфальсифікованими.

У неділю на вулиці Мінська, за оцінками ЗМІ, вийшли до 100 тисяч людей. Цей день опозиція назвала "народною інавгурацією" Світлани Тихановської - головної суперниці Олександра Лукашенка на виборах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.