Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія звинуватила США у підготовці революції в Молдові

Імперія «Совок» 915 переглядів

Опубліковано - 20.10.2020 18:57 | Всі новини | Версія для друку

Президент Молдови Ігор Додон
Президент Молдови Ігор Додон
У Службі зовнішньої розвідки РФ заявляють, що США готує до виїзду в Молдову фахівців з “кольорових революцій”.

Сполучені Штати Америки готують "революційний" сценарій в Молдові, де в листопаді відбудуться президентські вибори, заявляють у вівторок, 20 жовтня, у Службі зовнішньої розвідки РФ.

"США продовжують безцеремонно втручатися у внутрішні справи дружніх Москві держав по периметру російських кордонів. Грубі спроби вплинути на поствиборну ситуацію робляться в Білорусі і Киргизстані. Зараз ми чітко бачимо, що "революційний" сценарій американці готують і для Молдови, яка в листопаді обиратиме президента", - йдеться в заяві глави СЗР Сергія Наришкіна, поширеній пресслужбою відомства.

За його словами, США не влаштовує чинний глава держави Ігор Додон, який підтримує конструктивні відносини з країнами СНД, зокрема з Росією. "Оцінюючи шанси Додона на перемогу як переважні, Держдепартамент США наказав своєму посольству в Кишиневі заздалегідь налаштовувати опозицію на організацію масових протестних акцій на випадок його переобрання з вимогою анулювання підсумків голосування", - зазначив глава СЗР.

Крім того, за його словами, афілійовані з США неурядові організації і ЗМІ поширюють недостовірну інформацію про плани влади вдатися до фальсифікацій. "Дипломати з посольства США переконують молдавських силовиків не перешкоджати ймовірним вуличним протестам і одразу переходити на "сторону народу". Є інформація про підготовку до виїзду в Молдову групи американських фахівців з "кольорових революцій" зі зрозумілими завданнями", - йдеться в заяві.

Чергові президентські вибори в Молдові відбудуться 1 листопада 2020 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.