Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Євросоюз готовий до нових санкції проти Росії через Навального

Політика 1074 перегляди

Опубліковано - 18.02.2021 22:58 | Всі новини | Версія для друку

Євросоюз готовий до нових санкції проти Росії через Навального
Євросоюз готовий до нових санкції проти Росії через Навального
Окремі країни ЄС вже не опираються рішенню щодо нових санкцій проти Москви через ув’язнення Олексія Навального. Санкції можуть набути чинності в найближчі тижні, кажуть дипломати.

Євросоюз готується найближчим часом розширити санкції проти Росії через ув’язнення опозиційного політика Олексія Навального. Як повідомили інформагенції dpa кілька дипломатів після наради у четвер, 18 лютого, окремі країни ЄС більше не опираються рішенню щодо нових санкцій проти Росії.

Очікується, що санкції стосуватимуться замороження рахунків та заборони на в’їзд кільком наближеним до російського президента особам. Поки невідомо, хто потрапить до "чорного списку", зазначає агенція Reuters. Рішення щодо санкцій мають ухвалити очільники МЗС країн Євросоюзу на зустрічі 22 лютого, які доручать зовнішньополітичній службі ЄС підготувати відповідний перелік організацій та фізичних осіб, стосовно яких запровадять обмеження. В ідеальному випадку санкції можуть набути чинності у наступні кілька тижнів.

Ув’язнення Олексія Навального

Нагадаємо, Олексій Навальний, який повернувся в РФ з Німеччини після лікування від наслідків отруєння речовиною з групи "Новачок", 2 лютого був засуджений до 3 років і 8 місяців позбавлення волі за звинуваченням у порушенні зобов’язань умовно засудженого у справі компанії "Ів Роше". Враховуючи той факт, що Навальний майже рік перебував під домашнім арештом, в колонії він проведе два роки і вісім місяців.

Після засудження Навального Росією прокотилася хвиля протестів. Відносини Москви з європейськими країнами стали ще більш напруженими після того, з Росії вислали дипломатів посольств Німеччини, Польщі та Швеції, яких обвинуватили в участі в акціях протесту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.