Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська міліція знала про підготовку теракту в Беслані

Скандал 6839 переглядів

Опубліковано - 19.06.2007 23:56 | Всі новини | Версія для друку

Спортивний зал бесланської школи до пожежі після другого вибуху. Заручники ще живі. Фото - Дмитра Бєлякова
Спортивний зал бесланської школи до пожежі після другого вибуху. Заручники ще живі. Фото - Дмитра Бєлякова
Сенсаційні матеріали опубліковані на сайті громадського розслідування подій у Беслані “Правда Беслана”. Ці документи свідчать про те, що правоохоронні органи заздалегідь знали про теракт, що готується, із захопленням заручників.

Сайт, повідомляє, що п’ять телетайпограм, що надійшли в Правобережний РВВС Беслану впродовж другої половини серпня, попереджали керівництво міліції про те, що на території району готується теракт.

Зокрема, у документі від 18 серпня зазначено, що до республіканського МВС надійшла інформація: бойовики планують найближчим часом на території Північної Осетії захопити цивільний об’єкт із заручниками, а потім висунути керівництву країни вимоги про виведення підрозділів федеральних сил з Чечні.

Інші документи вимагають вжити всі необхідні заходи для забезпечення антитерористичної безпеки в школах Північної Осетії.

Варто нагадати, що телеграми аналогічного змісту 31 серпня надіслані в усі органи внутрішніх справ південних регіонів Росії і МВС країни - цей факт особливо відзначений у доповіді комісії Торшина, що був представлений наприкінці минулого року.

Міністр Рашидов особисто наказав вжити негайних заходів з захисту навчальних закладів у День знань і забезпечити посилену охорону шкіл. У тій же доповіді, до речі, говорилося про те, що 1 вересня на урочистій лінійці в бесланській школи не було жодного збройного міліціонера.

Суд над керівниками ВВС Правобережного району недавно завершився. Суд амністіював міліціонерів, яким було пред’явлене звинувачення по статті "недбалість", що спричинила смерть двох і більш осіб".
Телетайпограма від 18 серпня 2004 року.
Телетайпограма від 18 серпня 2004 року.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.