Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рейкова війна. Партизани з'єднання імені більшовиків Рудьковського-Козака пустили під укіс черговий потяг

Пригода 12966 переглядів

Опубліковано - 7.08.2007 12:34 | Всі новини | Версія для друку

Рейкова війна. Партизани з'єднання імені більшовиків Рудьковського-Козака пустили під укіс черговий потяг
Рейкова війна. Партизани з'єднання імені більшовиків Рудьковського-Козака пустили під укіс черговий потяг
Всі 19 вагонів вантажного потягу, що напередодні зійшли з рейок на ділянці Прокопівка-Старовірівка на Харківщині підняли і відправили в депо

Також відновили контактну лінію високої напруги. Тривають роботи з відновлення залізничного полотна - повідомляють у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій.

До відновлюваних робіт залучили два ремонтні потяги.

“Несправність потягу, що належить Російській залізниці”. - таку попередню причину сходу з рейок вантажних вагонів на Харківщині називають у прес-службі Укрзалізниці.

Через аварію рух потягів та електричок між Харковом та Куп’янськом досі перекрито. Ремонтники відновлюють колію та контактну мережу, пошкоджені внаслідок аварії потягу.

У понеділок неподалік села Осадьківка зійшли з рейок 19 порожніх вагонів потягу, який прямував до Росії на завантаження. Одна з колісних пар посередині ешелону втратила контакт з рейками, після чого наступні вагони почали з’їжджати на насип та на паралельну колію. Ніхто не постраждав. Вагони, що зійшли з рейок, зруйнували дві електроопори та пошкодили 400 метрів залізничного полотна. Нині вагони доправили у депо для ремонту. Повністю ліквідувати наслідки аварії планують до вечора.

За півтора тижня це третя аварія на залізниці в Харківській області. Раніше біля станції Ков’Яги експресом Київ-Харків був смертельно травмований працівник залізниці, а на станції Основа стався витік соляної кислоти з тріщини в цистерні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пригода»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.