Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Урядовці провокують нову тарифну війну. Бо новостворене міністерство переймається іншим

Добробут 6844 перегляди

Опубліковано - 8.08.2007 12:42 | Всі новини | Версія для друку

Урядовці провокують нову тарифну війну. Бо новостворене міністерство переймається іншим
Урядовці провокують нову тарифну війну. Бо новостворене міністерство переймається іншим
За час, який минув із минулорічного опалюваного сезону та цінового удару тарифів на комунальні послуги, уряд проффесіоналів хіба що облаштував робочими місцями наближених, утворивши нове міністерство. Осінь принесе нові проблеми громадянину.

“Регіонали” займаються піаром, а не вирішенням проблем у ЖКГ. За рік своєї так званої антикризової діяльності вони не розробили навіть грунтовного плану реформування галузі”, - сказав народний депутат п’ятого скликання Олексій Кучеренко. Водночас, він негативно оцінив діяльність Кабміну в сфері ЖКГ.

Кучеренко нагадав про тарифну кризу, яка існувала наприкінці минулого року. “Антикризовики” створювали так звані штаби з підготовки до зими, а не займалися тарифами”, - додав народний депутат.

Олексій Кучеренко зазначив, що нині Кабмін контроль над тарифами доручив інспекції по цінах. “Це свідчить, що вони не розуміються у ситуації, яка склалася у ЖКГ”, - підкреслив він.

Також Кучеренко зазначив: "Зараз немає органу, який міг би чітко спрогнозувати та визначити, об’єктивно чи не об’єктивно підвищені тарифи. Немає і системи ціноутворення. Це – вакханалія. Основне, що може зробити уряд – це закріпити ціну на газ власного видобутку, щоб водночас зафіксувати ціну на теплоенергію для населення”.

“Уряд самоусунувся від контролю справ у ЖКГ. У результаті ціни зростають, а населення, покращення життя якого відбулося лише на словах, не в змозі платити за підвищеними цінами”,- наголосив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.