Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Перед виборами міністри завжди не вбачають причин підвищення цін. А після виборів?

Добробут 7074 перегляди

Опубліковано - 24.09.2007 14:42 | Всі новини | Версія для друку

Перед виборами міністри завжди не вбачають причин підвищення цін. А після виборів?
Перед виборами міністри завжди не вбачають причин підвищення цін. А після виборів?
Міністерство житлово-комунального господарства прогнозує збереження тарифів на комунальні послуги для населення і підприємств у 2008 році на рівні 2007 року.

Про це повідомив міністр із питань житлово-комунального господарства Олександр Попов.

"Ніяких об'єктивних причин для підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги на сьогоднішній день в Україні не існує", - сказав він.

За його словами, у наступному році з метою зниження вартості комунальних послуг міністерство розробляє ряд законодавчих документів спрямованих на впровадження енергозберігаючих технологій.

За словами Попова, впровадження даних технологій дозволить заощаджувати енергоресурси, втрата яких на сьогоднішній день складає в середньому 35%.

Міністр підкреслив, що головним завданням є модернізація галузі, заміна існуючого устаткування.

Попов також сказав, що підвищення тарифів не відбудеться, оскільки не планується підвищення цін на газ.

"Ціни на газ у наступному році рости не будуть...тому, що підземне сховище наповнене газом у повному обсязі і це дозволить не підвищувати тарифів", - сказав він.

У цілому на реформування галузі, заміну тепломереж і впровадження енергозберігаючих технологій, за оцінкою Попова, необхідно 4-5 років.

Відомство вказує на готовність до опалювального сезону 89,3% житлового фонду.

Також Попов прогнозує залучення 500 млн доларів від міжнародних фінансових структур у 2008 році.

"У наступному році ми плануємо залучити засоби міжнародних фінансових організацій у розмірі до 500 млн. доларів, які ми направимо на реформування галузі", - сказав Попов.

За словами міністра, зокрема, планується залучити кредити від Світового банку і Європейського банку реконструкції і розвитку. За словами Попова, частина цих засобів буде спрямована на впровадження енергозберігаючих технологій.

При цьому він зазначив, що строк окупності подібних проектів складає в середньому 1 рік.

У 2007 році Міністерству ЖКГ разом з Міністерством регіонального розвитку і будівництва державним бюджетом було виділено 4 млрд гривень.

Як повідомляло, Міністерство планує до 2008 року залучити 140 млн доларів кредиту Світового банку на реалізацію проекту Розвиток міської інфраструктури.

Від “Аратти”: цікаво, де саме Янукович знайшов цього проФФесора? Хоч би прадоподібно брехав, чи що.

По-перше, загальновідомо, що газосховища в Україні дійсно заповнені газом, але цей газ українському уряду не належить. Це - власність або “Газпрому”, або РУЕ, тобто фірташів, що одне й теж, що “Газпром”. При цьому, наявність їхнього газу в українських сховищах, аж ніяк не впливає на цінову політику монополістів.

По-друге, ціла низка російських керівників, пов'язаних із “Газпромом”, вже до закінчення переговорів із українською стороною(які ще офіційно не розпочиналися) заявляли про незначне підвищення цін на газ для українських споживачів, а Президент Путін - про значне.

По-третє, обслуговування іноземних кредитів також потребує коштів, при чому - неабияких. Звичайно - не з урядової кишені. До цього додаються фактори інфляції, яку діючий уряд вже практично не контролює та прогресуючої клептоманії на всіх ланках управління.

Цікаво, на кого розрахована міністерська локшина? На такого ж проФФесора?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.