Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


22 липня відбудеться відкриття Школи гончарного мистецтва

Свій до свого по своє Регіон: м.Київ 27668 переглядів

Опубліковано - 19.07.2006 14:54 | Всі новини | Версія для друку

22 липня відбудеться відкриття Школи гончарного мистецтва
22 липня відбудеться відкриття Школи гончарного мистецтва
22 липня громадська організація «Київське регіональне об’єднання творців родових помість» відкриває Школу гончарного мистецтва.

Запрошуються усі бажаючі навчитися власними руками виготовляти гончарні вироби: посуд, домашнє начиння, твори художньо-декоративного мистецтва за старовинними технологіями. У школі представлений увесь процес виготовлення гончарних виробів: від копання глини, до її випалу. Навчання проходить за попереднім записом.

У школі викладатимуть відомий в Україні гончар Панков Іван Іванович та його учні. Основний девіз Івана Івановича – "Вдаримо гончарним кругом по засиллю пластикового посуду". Роботи майстра можна подивитись за адресою м.Київ, Андріївський узвіз, 22-а.

Місцезнаходження школи: м. Київ, вул. Видубицька, 40. Видубицький чоловічий монастир, нижній двір.

Проїзд: від метро "Дружби народів" тролейбус 43 до зупинки "міст Патона"; від метро "Арсенальна" автобус 55 до зупинки "міст Патона"; від метро "Дніпро" трамвай до зупинки "міст Патона". Від мосту Патону – пройти біля автосалону, від зупинки 700 метрів до монастиря, школа за нижніми воротами у двоповерховій будівлі.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Свій до свого по своє»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.