Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко занедужав. Янукович все узгодив

Політика 7880 переглядів

Опубліковано - 6.08.2006 19:50 | Всі новини | Версія для друку

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко перебуває в госпіталі очолюваного ним відомства з діагнозом - “гіпертонічний криз”
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко перебуває в госпіталі очолюваного ним відомства з діагнозом - “гіпертонічний криз”
З п’ятниці, 4 серпня 2006 року, новопризначений міністр внутрішніх справ Юрій Луценко перебуває на лікарняному.

Як повідомили в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС, обов’язки керівника силового відомства виконує заступник міністра Петро Коляда.

Саме цією обставиною, тобто перебуванням Луценко на лікарняному, можна пояснити його відсутність в урядовій ложі парламенту після призначення нового складу Кабінету міністрів.

У той же час, Віктор Янукович заявляє про погодження з Юрієм Луценком рішення про його призначення міністром внутрішніх справ України. На брифінгу після закриття першої сесії парламенту п’ятого скликання прем’єр заявив, що таке рішення було погоджене з Президентом.

Янукович також зазначив, що вчора зустрічався з Луценком. "Мені здалося, що ми один одного зрозуміли", - сказав Янукович. "Якщо ми будемо дотримуватися букви закону і не будемо політизовувати ту або іншу посаду, то ми досягнемо нашої мети - плідної роботи для суспільства", - додав він.

На уточнююче запитання журналістів, чи давав згоду Юрій Луценко на його призначення, голова Кабміну сказав, "так, він давав".

Верховна Рада затвердила новий склад Кабінету міністрів на чолі з Віктором Януковичем. Згідно до відповідної постанови про склад уряду міністром внутрішніх справ обрано нинішнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Раніше Луценко заявляв, що за жодних умов не стане працювати в уряді, якщо його очолить лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Я дійсно не буду членом Кабміну через Януковича, якщо таке політичне горе відбудеться в нашій країні", - підкреслив Луценко.

У той же час він наголосив, що це стало можливим, "тому що таке волевиявлення громадян, до якого доточили зрадництво лідера однієї з політичних сил".

Юрій Луценко підкреслив, що Віктор Янукович як громадянин України може обирати і бути обраним, але він особисто не буде працювати під його керівництвом, оскільки це суперечить його політичним принципам. Він підкреслив, що поінформував про це Президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.