Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космос судитиметься із НАКом за борги. Радійте

Добробут 5523 перегляди

Опубліковано - 12.12.2008 14:37 | Всі новини | Версія для друку

Космос судитиметься із НАКом за борги. Радійте
Космос судитиметься із НАКом за борги. Радійте
Київська міська державна адміністрація вимагає в Господарському суді Києва зобов’язати Національну акціонерну компанію “Нафтогаз України” відновити газопостачання енергопостачаючої компанії “Київенерго”.

Про це журналістам сказав сам мер Києва Леонід Черновецький.

«Щойно я підписав претензію (позов) до «Нафтогазу» і о 14:00 я продемонструю на суд рішення, за яким ім’ям України «Нафтогазу» буде заборонено відключати киян від тепла», - сказав Черновецький.

У зв’язку з цим він сподівається, що в найближчі декілька днів Київміськадміністрації вдасться вирішити проблему відновлення гарячого водопостачання і опалювання в 5 тис. житлових будинків, відключення яких здійснило «Київенерго».

Також мер висловив співчуття, що в ситуації, що склалася, політика превалює над економікою.

Крім того, мер, жартома, повідомив, що на ньому вранці у п’ятницю відключення гарячої води не відбилося.

«Я зранку маю звичку 20 років підряд обливатися холодною водою - включаю душ і стою 5 хвилин під крижаною водою», - сказав він.

Крім того, Черновецький заявив, що у міськадміністрації немає боргів перед «Нафтогазом України».

Як повідомлялося раніше, Президент Віктор Ющенко закликав Черновецького забезпечити тепло- і водопостачання міста. За словами Ющенка, борг КМДА перевищує 700 млн. грн.

11 грудня компанія «Київенерго» почала відключення від гарячого водопостачання близько 5 тис. будинків в Києві через борги Київської міської державної адміністрації з компенсації різниці в тарифах.

Від “Аратти”: у нас одразу ж виникло логічне запитання: поки триватиме судова тяганина, хто ж буде опалювати наші оселі?

Мабуть, скоріш за усе ніхто. Бо нам, маленьким українцям, влада, у особі тодішнього прем'єра Віктора Януковича, суворо заборонила брати на себе турботи про тепло у своїй приватній оселі. Тобто ставити автономне тепло- водопостачання.

Отака вона, насправді, ціна слів політиканів у передвиборчих лохотронах. Тепер час її відчути кожному на собі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.