Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Льонє Космосу кияни до лампочки: він на морі

Добробут 5473 перегляди

Опубліковано - 10.01.2009 14:00 | Всі новини | Версія для друку

Льонє Космосу кияни до лампочки: він на морі
Льонє Космосу кияни до лампочки: він на морі
Кияни, сплативши комунальні послуги, мерзнуть у холодних помешканнях, столичні ТЕЦ - працюють у аварійному режимі, КМДА - накопичує борги за спожитий газ, депутати - вимагають скликання позачергової сесії, а столичний мер - відпочиває на теплих морях, йому це все - “до лампочки”.

Ухвалення міського бюджету на 2009 рік, створення штабу з моніторингу ситуації в енергетичній системі, ухвалення Антикризового плану з протистояння фінансовій кризі – саме ці питання мають бути розглянуті на позачерговій сесії Київради, яку негайно зобов’язана скликати київська влада.

Так вважає один з лідерів Блоку Віталія Кличка у Київраді Дмитро Андрієвський.

«Холодні батареї у квартирах киян – наслідок повної бездіяльності влади, - вважає Дмитро Андрієвський. – Поки Черновецький відпочиває, столиця живе без бюджету, а її мешканці мерзнуть. Адже без ухваленого бюджету ніхто навіть мазуту для підтримки системи опалення купити не може».

На переконання Дмитра Андрієвського, бездіяльність мера можна пояснити хіба що відсутністю в нього інтересу до реальних потреб міста. Коли владі було потрібно вирішувати земельні питання, вона скликала сесію і позачергово, і навіть наступного дня після парламентських виборів. Як, наприклад, 1 жовтня 2007 року, коли прочерновецька більшість роздала за день більше 2 000 гектарів столичних земель.

«Безпорадність Черновецького – лише ілюстрація повного колапсу системи української влади. Коли мова йшла про власні політичні інтереси, так звані лідери держави не вилазили з телевізійних екранів. А коли на порядок денний було винесене питання стратегічної важливості, вони пороз’їжджалися по відпустках. Навіть засідання РНБО ніхто не проводив, хоча вирішення газової кризи відноситься до компетенції саме цього органу», - додав політик.

Нагадаємо, перший заступник міського голови Києва Анатолій Голубченко заявив про намір придбати 78 000 тон мазуту, яких столиці вистачило б на місяць. Але він не зумів сказати коли місто буде готове заплатити за цей мазут, адже бюджет Києва досі не ухвалений, зазначають у прес-службі лідера Української селянської демократичної партії Дмитра Андрієвського.

Тим часом, прем'єр Юлія Тимошенко спрстувала чутки, про зниження тиску газу у зв'язку із газовою кризою. «Немає ніяких підстав для того, щоб населення десь не одержувало тепло й гарячу воду. Якщо це десь відбувається - це є неприпустимим недопрацюванням місцевої влади, тому що газ для населення НАК «Нафтогаз України» подає регулярно і в повному обсязі», - сказала Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.