Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чоловіки не вміють справлятися із стресом

Охорона здоров`я 7067 переглядів

Опубліковано - 11.01.2009 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Чоловіки не вміють справлятися із стресом
Чоловіки не вміють справлятися із стресом
Проведене англійською версією журналу Men’s Health дослідження показало, що сильна половина людства абсолютно не вміє справлятися із стресом. Замість того щоб шукати підтримки або допомоги у лікарів та інших професіоналів, 32% респондентів вважають за краще напиватися, втопивши в алкоголі свої переживання.

Чоловіки вважають, що повинні бути сильними, щоб справлятися зі всім, що кидає їм життя. Але, на жаль, на багатьох це правило не розповсюджується.

З'ясувалося, що основних причин стресу у чоловіків чотири: першою за згубним впливом є робота (48%), потім йдуть проблеми з особистими фінансами (44%), відчуття загнаності (27%) і проблеми у стосунках (25%).

Учені переконані, що одна з постійних причин пригніченого стану чоловіка - зниження рівня тестостерона в крові. Цей головний чоловічий гормон впливає мало чи не на всі процеси, які відбуваються в організмі представників сильної половини людства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.