Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комплекс меншовартості або Якій державі служить влада Миколаєва?

Скандал Регіон: Миколаївська область 8117 переглядів

Опубліковано - 30.03.2009 15:14 | Всі новини | Версія для друку

Комплекс меншовартості або Якій державі служить влада Миколаєва?
Комплекс меншовартості або Якій державі служить влада Миколаєва?
У річницю визволення від німецько-фашистських загарбників мешканці Миколаєва вислухали погрози від майбутніх загарбників. При чому, посадовці, як місцеві, так і столичні цьому раділи і піддакували іноземним політгастролерам.

28 березня у Миколаєві на площі Леніна відбувся традиційний мітинг на честь 65-х роковин звільнення Миколаєва від німецько-фашистських загарбників.

Склад присутніх був очікуваним: голова обласної державної адміністрації Олексій Гаркуша, глава обласної ради Тетяна Демченко, міський голова Миколаєва Володимир Чайка, секретар міської ради Владіміра Коренюгин, депутати Верховної Ради, міської і обласної рад, ветерани війни, молодіжні патріотичні організації.

Були представлені і іноземні делегації: депутат Державної думи Російської Федерації Максим Міщенко (Єдина Росія), Консул Россі в Одеській області Олександр Грачов, представники Білорусії.

Керівники області і міста намагалися зробити свої виступи аполітичними: потрібно пам'ятати Велику Перемогу, не забувати про подвиг народу, потрібно піклуватися про ветеранів.

Але мер Чайка (зрозуміло, член ПР) не втримався і прогнувся перед іноземцями: «На Миколаївській землі ніколи не будуть визнані героями ті, хто стріляв воїнам визволителям в спину», - заявив Чайка.

Продовжила трансляцію партійних гасел і глава облради регіонал Демченко: «депутати обласної ради проти реабілітації фашистських посіпак, не за розбрат з Росією, а за дружбу».

І, зрозуміло, не міг не торкнутися теми і російський депутат Міщенко: «Я вважаю, що ми єдиний народ. Я бачу, як йде свідома політика на розрив братських народів, йде спроба відсунути Україну до заходу. Ці всі розмови про вступ України в НАТО ні до чого хорошому не приведуть. Якщо Україна вступить в НАТО, то це, кінець кінцем, через якийсь проміжок часу приведе до війни між нашими державами».

До речі, на прес-конференції в міськвиконкомі член фракції «Єдіная Россія» і лідер молодіжної громадської організації «Россія Молодая» заявив: «Ми, в Росії, сприйняли оранжеву революцію, як певне просування Заходу на схід і встановлення влади, підконтрольній Америці».

До речі, все це чув "із розумінням" й призначений Президентом України Віктором Ющенком миколаївський губернатор Гаркуша.

Від “Аратти”: Почитавши регіональну пресу ми не зрозуміли: Миколаїв це українске місто чи ні?

Відтак у нас виникло питання до Президента України Віктора Ющенка: ви, часом, не призначаєте глав місцевих адміністрацій за поданням ФСБ чи ГРУ МОМ РФ?

Бо складається враження, що ваші призначенці, окрім дерибану, тільки зарплатню отримують із української казни. Ні?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.