Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поки СБУ охороняє писанки Ющенка, проросійські сили на в`їзді до Криму встановлюють прикордонний стовп з прапором Росії

Захист держави Регіон: Автономна республіка Крим 8664 перегляди

Опубліковано - 21.04.2009 20:34 | Всі новини | Версія для друку

Над українською державністю відкрито знущаються
Над українською державністю відкрито знущаються
Активісти козачих і проросійських організацій встановили сьогодні на в’їзді до Криму прикордонний стовп з прапором Росії.

«Прикордонний стовп встановлений на Чонгарському перешийку, де колись провела свою скандальну акцію організація «Прорив». До стовпа прикріплена дошка з текстом указу імператриці Катерини про приєднання Криму до Росії. Роковинам видання цього указу і присвячена ця акція», - розповів з місця події по телефону «Новому Регіону» Юрій Першіков, прес-офіцер Ради отаманів Криму.

За його словами, після установки прикордонного стовпа на перешийку відбувся мітинг, в якому, окрім активістів з Криму, взяли участь також "козаки" з Херсонської області.

«Поряд в Херсонській області знаходиться козачий хутір. Домовилися, що вони охоронятимуть цей стовп», - сказав Першіков.

За його словами, до акції вже виявили зацікавленість співробітники українських спецслужб.

«Спочатку приїхали представники Херсонської області, побачили, що стовп встановлений не на їхній території, і виїхали. Потім приїхали з Джанкоя, все сфотографували, зафіксували», - відзначив Першіков.

«На мітингу після встановлення стовпа присутні скандували «Севастополь-Крим-Росія!» і «Слава Росії!». Сподіваємося, що ця акція послужить початком нової хвилі масових виступів росіян Криму і Севастополя», - у свою чергу, розповів правозахисник Святослав Компанієць.

За його словами, після завершення акції її учасники попрямували в Херсонську область, куди кримчан запросили місцеві козаки на юшку.

«Вже повертаючись назад в Крим через кілька годин, ми проїхали поруч недавно встановленого стовпа. Навколо вже було безліч міліційних машин і людей, які вимірювали прикордонний стовп рулетками. Російський прапор силовики з нього вже зняли», - розповів Першіков.

Від “Аратти”. У нормального, законослухняного і патріотичноналаштованого маленького українця виникає питання - "А якого біса на мої податки утримується багатотисячний апарат СБУ, міліції, армії та головний Гарант Конституції, які не в змозі ні протистояти антиукраїнським акціям, ні захистити власну державу й її громадян?". В Одесі вбивають, Крим відмежовують, а СБУ переймається питаннями, які в нормальних країнах виконують зовсім не бойові офіцери, а "ботани" з наукових закладів, збираючи історичні факти минувщини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.