Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна у Грузії. Путін не полишає наміру вбити Саакашвілі

Новини Сакартвело 9454 перегляди

Опубліковано - 10.08.2009 18:33 | Всі новини | Версія для друку

Війна у Грузії. Путін не полишає наміру вбити Саакашвілі
Війна у Грузії. Путін не полишає наміру вбити Саакашвілі
Президент Грузії Михайло Саакашвілі впевнений, що російський прем’єр Володимир Путін як і раніше має намір його вбити, реалізуючи свій план з відновлення радянської імперії.

Про це він заявив в інтерв’ю The Times.

Підтримка Сполучених Штатів і Европи, що "зберігається зараз, запобігає російському вторгненню з метою встановлення маріонеткового режиму", - заявив Саакашвілі.

Зростання напруженості на лінії фронту між Грузією і російськими військами, розміщеними в Південній Осетії і Абхазії, Саакашвілі пояснює тим, що Кремль випробовує Захід на міцність, мовиться в інтев’ю.

"У Путіна є всі резони напасти на нас і покінчити із справою. Але Путін - хлопець з вулиці, який все ще боїться поліцейського, а цього разу поліцейський подзвонив і застеріг його. Втім, цей хлопець стає відчайдушним. Із його точки зору, в Грузії справа не закінчена. Як тільки тобі щось не вдається, ти більше не господар свого району", - сказав Саакашвілі.

За словами Саакашвілі, Путін хоче розгромити Грузію, щоб знов здобути повний контроль над Кавказом - ключовим коридором нафтогазових трубопроводів, що йдуть в обхід Росії.

"Вони зоблять все, щоб повністю підпорядкувати собі країни Центральної Азії і Прикаспійського регіону. Не знаю, чи буде у всіх держав радянський гімн, але всі рішення, очевидно, ухвалюватимуться в Москві", - сказав Саакашвілі, заявивши, що Путіну імпонує ідея імперії.

на минулому тижні лідери грузинської опозиції брали участь в засіданні Ради національної безпеки на якій відбулося обговорення російської загрози, відзначає видання.

У інтерв’ю Саакашвілі також запевнив, що осетини самі повернуться до складу Грузії, коли характер російської окупації стане очевидніший.

Повернути назад Абхазію грузинський лідер, за його словами, сподівається не силою, а інвестиціями в розвиток економіки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.