Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Представник Ющенка в Криму пропонує перейменувати місцеву Верховну Раду в Кнесет

Регіональні новини Регіон: Автономна республіка Крим 9117 переглядів

Опубліковано - 21.09.2006 15:17 | Всі новини | Версія для друку

Президент Віктор Ющенко та його представник у АР Крим Генадій Москаль
Президент Віктор Ющенко та його представник у АР Крим Генадій Москаль
Постійний представник Президента України в Криму Генадій Москаль уважає, що Верховну Раду АРК можна сміливо перейменувати в Кнесет.

Так Москаль прокоментував журналістам інформацію про те, що, що розшукуваний Інтерполом депутат Верховної Ради АРК, спортивний директор СК “Таврія” Рувім Аронов є громадянином Ізраїлю.

“Пропоную прямо завтра, на засіданні Верховної Ради АРК перейменувати кримський парламенту в Кнесет”, - сказав Москаль.

До речі, учора, на першому пленарному засіданні другої сесії п'ятого скликання Верховної Ради АРК були відсутні близько 15 депутатів.

У зв'язку із цим багато журналістів пригадали недавню обіцянку глави МВС Юрія Луценка про те, що, коли відкриється чергова сесія кримського парламенту, багатьох депутатів не дорахуються в залі.

Проте більше всього вчора в кулуарах обговорювали відсутність в залі засідань Верховної Ради АРК члена фракції “Блок За Януковича!” Олександра Мельника і лідера партії “Союз” Льва Мірімського. Останнього, до речі, також раніше звинувачували в наявності громадянства Ізраїлю. Зокрема, лідер Кримської організації Партії регіонів, а нині народний депутат України Василь Кисельов навіть демонстрував журналістам у під час минулої виборчої кампанії документи Генпрокуратури України й Інтерполу, які, на його думку, доводять іноземне громадянство Мірімського. До речі, електронні копії цих документів до цих пір “висять” на офіційному сайті Кримської республіканської організації Партії регіонів.

Переклад: Аратта-Україна
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.