Політика Януковича - геморой для України?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.05.2011 19:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14178

Рекламні щити іноді здатні зіграти з людиною злий жарт, навіть якщо ця людина обіймає вельми високу посаду - хоч і Президента. У Миколаєві білл-борд Януковича розмістили впритул з рекламою лікування геморою

Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову?

Як повідомляє інтернет-видання “Миколаївський Оглядач”, в одному з найжвавіших місць Миколаєва, на Пушкінському кільці, до візиту Президента Януковича розмістили рекламний щит, прикрашений бадьорим, немов ранкова зарядка з похмілля, гаслом «Миколаївщина підтримує політіку Президента України В. Ф. Януковича».

Все б нічого, - але ось тільки поряд висить інший щит, з не менш бадьорим гаслом «Лікування геморою без операцій». У чому був сенс розміщення цих щитів поруч, буквально впритул один до одного - не відомо.

Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову? Швидше за все автори цієї інсталяції хотіли показати народу наскільки доступнішим стали при Президентові Януковичу медичні послуги - тим більше, що на щиті про лікування геморою всім обіцяють знижку аж на 50%.

А геморой обрали для більшої, так би мовити, переконливості: он, мовляв, куди дісталися!

Від “Аратти”. Цікава може вийти історія, якщо про цей випадок дізнаються браття-китайці, які в одній з аптек поруч з поличкою для ліків розмістили рекламний "слоган" - "Дупі погано - геморой", і які захочуть скористатися миколаївським рекламним ноу-хау. Це ж так можна і на міжнародний скандал нарватися!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.