За чесні вибори. Луганські регіонали зухвало, на очах прокуратури, порушують закон

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 17.08.2012 11:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18130

У Луганську в громадському транспорті розміщена зовнішня реклама Партії Регіонів, що є порушенням закону про вибори.

Про це повідомляє громадянська мережа «Опора».

У маршрутних таксі Луганська окрім логотипу Партії регіонів на зовнішній рекламі розміщений меседж, з яким партія йде на вибори «Переможемо разом!».

Це є грубим порушенням ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», в якій вказано, що розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, розміщення політичної реклами у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, а також розповсюдження матеріалів передвиборної агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі сповіщання пасажирів та інформаційні табло у приміщеннях станцій та вагонах метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, у транспортних засобах громадського користування забороняється.

Тим часом у ПР заперечують розміщення передвиборчої реклами на луганських маршрутках.

«Ви дуже помиляєтеся, такого не може бути на вулицях Луганська. Мені не відомі такі факти», - заявила прес-секретар Луганської обласної організації Партії Регіонів Марина Мендель.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.