Українці зберігають в банках 9,52 млрд. дол.

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 9.01.2007 18:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1876

У грудні внески, розміщені фізичними особами на рахунках у банках у валюті (в доларовому еквіваленті), збільшилися на 508,5 млн. доларів, або на 5,6% до 9 517,6 млн. доларів.

Про це повідомив Національний банк України.

У 2006 році внески населення в банках у валюті зросли на 3 477,5 млн. доларів, або на 57,6% з 6 040,1 млн. доларів.

Як повідомлялося, в листопаді внески, розміщені фізичними особами на рахунках у банках у валюті (в доларовому еквіваленті) збільшилися на 395 млн. доларів, або на 4,6% до 9 009,1 млн. доларів.

Від “Аратти”: за рапортами державних установ України щодо активів населення якось, невідомою стороною оминаються активи населення, які зберегалися у Ощадбанку України. І до якої статистики вони відносяться? Ніби іх не існує в природі?

Нагадаємо, що за офіційною версією влади, як минулої, так і сучасної, ці активи були вилучені у вкладників невідомими особами, яких офіційно називають “інфляція”. Й до тепер достименно не встановлено хто ці особи і куди насправді зникли ці активи. За деякими даними, які звучали в парламенті, вони були вивезені у Росію. Нагадаємо також, що зазначені активи населення, довірені Ощадбанку оцінються більш ніж у $150 млрд. Проте, про їхнє повернення згадують політики лише під час виборів і краплинками “повертають” за рахунок платників податків, в яких ті гроші було вилучено, із держбюджету.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.