Кияни отримали святковий подарунок від мерії

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 11.01.2007 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1893

Комунальні рахунки за новими, підвищеними тарифами сьогодні вже почали отримувати мешканці Києва.

У платіжках за грудень - більш ніж удвічі більші суми, аніж у жовтневих.

Нагадаємо, з 1-го грудня Київська влада підвищила тарифи на житлово-комунальні послуги у майже три з половиною рази, а потім знизила їх на 10 відсотків. Мін'юст не раз запевняв, що ці тарифи недійсні, оскільки він їх не реєстрував.

Разом із тим, віце-прем'єр Дмитро Табачник, відповідаючи на питання журналістів щодо цих сумнівних платіжок, сказав, що у будь-якому разі громадяни повинні платити суму, вказану у платіжному документі.

Від “Аратти”: мешканці столиці отримали ще один наочний урок: кинути папірця в урну для голосування - не недопалок у смітник. Адже, нинішня “народна” влада столиці - буквально створена їхніми ж руками. Мільйонерів, про яких так полюбляє вголос розмірковувати мер - в столиці мізер, у порівнянні из сотнями тисяч громадян, які тепер навряд чи, після сплати типу комунальних послуг, зможуть звести кінці із кінцями. Чи думали ті, хто голосував за таку владу, що своїми руками наражають себе на приниження бідністю. Не на один рік. Чи вартий кілограм гречки із дешевою консервою такої ціни?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.