У Києві за вчорашній день зафіксовано 14 місць підтоплень

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 3.04.2013 11:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20283

У Києві за вчора, 2 квітня, влада зафіксувала 14 підтоплень в різних частинах столиці, повідомляє Міський оперативний штаб КМДА.

Зокрема, дев’ять підтоплень були зареєстровані в Деснянському районі, комунальники відкачали воду за адресою проспект Маяковського, 55. Також вдалося ліквідувати три підтоплення на Троєщині, а саме на розі вулиць Леніна та Фрунзе, Миру та Дзержинського, на перехресті Леніна та Миру.

Крім того, служби вирішили проблеми підтоплень ще у п’яти місцях: на зупинці Биківня-2, на Червоногвардійському провулку, на перехресті Мілютенка і Лісового проспекту, на перехресті Мілютенка та Матюка, а також перед будинком по вулиці Шолом-Алейхема, 5,6.

Також кияни повідомляли про підтоплення дворів біля приватних ділянок, вулиць і підземних переходів. У КМДА запевнили, що всі території підтоплення ліквідували до вечора того ж дня.

Як повідомляли українські ЗМІ, в Києві з’явилися випадки затоплення деяких вулиць і навіть станції метро Житомирська, окрема загроза через сніг нависла над заповідником Софія Київська.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.