У Первомайськ, де має відбутися акція протесту, стягують міліцейський спецназ

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 26.07.2013 15:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21251

Влада Первомайска почала масово стягувати до міста спецпідрозділи міліції “Беркут”.

О 17.00 під стінами райвідділу запланований мітинг проти міліцейського свавілля.

Про це повідомив Аркадій Корнацький на своїй сторінці у Facebook. Також цю інформацію в коментарі Gazeta.ua підтвердив народний депутат від "Батьківщини" Андрій Парубій, який зараз перебуває у Первомайську.

За Корнацького, вже зараз на території райвідділу в Первомайску знаходяться 50 екіпірованих "беркутівців". Також автобуси з беркутом продовжують рухатися в сторону Первомайска.

"Міліція планує стягти до міста 250 спецназівців. За попередньою інформацією вони рухаються з Одеси та Миколаєва", - повідомив Корнацький на своїй сторінці в соцмережі.

Нардеп Парубій в телефонній розмові розказав, що мітингувальники вимагатимуть розібратися із причетними до подій у Чаусово-2.

"На 17.00 місцева громада збирає великий мітинг, бо до сьогодні фактично не покарані ті люди, ті бандити, які розстрілювали мирних людей в Чаусово і жодних дій по місцевій міліції не прийнято. Якщо у Врадіївці були відсторонені хоч якісь чиновники, то тут ця справа просто спускається на гальма. Ці бандити, які розстрілювали мирних селян в Чаусово з бойовою зброєю не є затримані і місцева громада збирається біля райвідділу міліції щоб висловити своє обурення", - зазначив нардеп.

"Близько півгодини тому стало відомо, що зтягуються підрозділи "Беркуту", і що вже приїхав один автобус повний "Беркуту"", - додав Парубій.

Парубій також повідомив, що ця інформація ще буде ним перевірятися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.