Попов “продавлює” сесію простроченої Київради

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 30.07.2013 12:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21272

Голова КМДА Олександр Попов припускає, що в найближчі дні може відбутися засідання сесії Київради, на якій київські депутати внесуть зміни до програми соціально-економічного розвитку Києва, що дозволить освоїти кошти від уряду, необхідні для завершення реконструкції Поштової площі.

Про це під час візиту на об’єкт заявив голова КМДА Олександр Попов.

"Я впевнений, що буде сесія і я знаю настрої депутатів. Вони готові зібратися, а коли - це їх рішення", - сказав Попов.

За його словами, сьогодні ситуація склалася так, що "у нас є певна проблема для того, щоб прийняти кошти, які дає нам уряд". "Нам треба внести поправки в програму соціально-економічного розвитку нашого міста і треба це зробити в першій декаді серпня. Ми це зробимо, я впевнений. Це наше питання, а не уряду. Уряд нам плече підставляє... і ми можемо сьогодні стабілізувати ситуацію", - впевнений голова КМДА.

Він також спрогнозував, що продовження фінансування реконструкції Поштової площі "буде в найближчі дні після відповідного рішення" і це дозволить перейти до будівництва такого тунелю.

Як повідомлялося раніше, минулого тижня Попов в закритому режимі зустрічався з головами фракцій Київради. Після цієї зустрічі глава фракції Партії регіонів у Київраді Олексій Омельяненко повідомив, що при необхідній кількості депутатів, можна буде провести сесію Київради на початку серпня.

Попов неодноразово заявляв, що якщо Київрада не продовжить працювати, то місто може залишитися без важливих фінансових документів, а опозиція наполягає на швидких виборах до міськради і заявляє про те, що не працюватиме, оскільки термін повноважень депутатів київської міської ради вичерпано ще на початку червня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.