У громадському транспорті столиці з’являться нові компостери

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 2.08.2013 14:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21304

Починаючи від 5-го серпня, пасажири деяких автобусів разом зі швидкісними трамваями припинять користуватися звичайними компостерами.

Про це повідомив заступник гендиректора комунального підприємства Київпастранс Сергій Литвинов.

"Зараз проводиться демонтаж механічних компостерів на пересувному складі автобусного парку № 6. Роботи будуть закінчені до 5 серпня 2013 року", - заявив він у коментарі газеті Взгляд.

За його словами, завдяки нововведенням прибуток від плати за проїзд уже зріс на 10%. Однак електронні проїзні з’являться лише тоді, коли весь громадський транспорт буде обладнаний новою технікою, на що піде не менше року.

Причому пасажири все ще віддають перевагу старим компостерам, оскільки це звичніше і нові пристосування іноді не працюють.

Зовсім скоро старі компостери зникнуть в автобусах таких маршрутів: № 21 (вулиця Милославська - метро Петрівка), № 41 (метро Героїв Дніпра - станція ДВС), № 46 (вулиця Микитенка - метро Лівобережна), № 73 (метро Оболонь - вулиця Милославська) , № 99 (Мінський масив - метро Мінська), № 101 (метро Петрівка - вулиця Милославська), № 102 (масив Виноградар - кінотеатр Братислава).

Новою технікою будуть обладнані також швидкісні трамваї на Троєщину № 4, № 5 та на Борщагівку № 1, № 2, № 3.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.