СБУ упередила диверсію на залізниці

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.05.2015 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25006

Голова СБУ доповів Президенту України, що на Дніпропетровщині Служба безпеки України спільно з МВС та ДСНС України упередили вчинення диверсії на Придніпровській залізниці.

На фото вибуховий пристрій, закладений на верхівці опори мосту

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці вчасно знешкодили закладений зловмисниками саморобний вибуховий пристрій, особи диверсантів встановлюються.

Відвернути злочин допомогла пильність і небайдужість представників громадської організації «Спілка мисливців та риболовів», які звернули увагу на підозрілі пластикові пакети на залізничному перегоні «Миколаївка − Богуслав».

На місце події негайно виїхала оперативно-слідча група, яка виявила 25 пластикових пакетів із вибуховою сумішшю та деталі саморобного вибухового пристрою – дроти, з’єднані з мобільним телефоном, і електричний датчик руху.

Вибуховий пристрій знешкоджено. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з встановлення кола осіб, які готували злочин на важливому об’єкті інфраструктури регіону.

Служба безпеки України звертається до громадян із проханням бути пильними, звертати особливу увагу на підозрілих осіб і предмети залишені на мостах та шляхопроводах. Для своєчасного і оперативного реагування на можливі терористичні загрози та ефективного захисту стратегічно важливих об’єктів негайно повідомляти важливу інформацію на телефони «гарячих ліній» СБУ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.