ЦВК вже зареєструвала 30 кандидатів у президенти

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 4.02.2019 17:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29385

Центральна виборча комісія зареєструвала політика Романа Безсмертного та народного депутата Віктора Бондара кандидатами у Президенти на чергових виборах 31 березня.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з прийнятими рішеннями Центрвиборчком зареєстрував кандидатом на пост Глави держави на чергових президентських виборах 31 грудня політика Романа Безсмертного, який іде на вибори в порядку самовисування.

Також зареєстровано кандидатом у Президенти народного депутата, голову партії "Відродження" Віктора Бондара, висуванця від своєї партії.

Таким чином, станом на вечір 4 лютого ЦВК зареєструвала 30 кандидатів на посаду Глави держави, 22 особам відмовила в реєстрації, інші перебувають на розгляді. Загалом документи для реєстрації кандидатами у Президенти подали 90 осіб.

Наразі кандидатами на пост Глави держави зареєстровано: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка, Інну Богословську, Юрія Дерев’янка, Миколу Габера, Романа Безсмертного та Віктора Бондара.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року. Висування кандидатів партіями або шляхом самовисування завершилося 3 лютого. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.