Російські війська не готуються покинути окуповану територію, а навпаки, готові до бойових дій

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.12.2019 16:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30313

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ приховано посилює бойові спроможності з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ з метою недопущення стабілізації обстановки, здійснення провокаційних обстрілів та нанесення втрат особовому складу об’єднаних сил.

Про це повідомив, під час щоденного зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, Михайло Шаравара з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, відмічено прибуття з території РФ на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях додаткових снайперських та диверсійно-розвідувальних груп, а також підрозділів спеціального призначення.

Більшість особового складу зазначених підрозділів складають кадрові російські військовослужбовці, які пройшли відповідну підготовку у навчальних центрах і польових таборах Південного та Західного військових округів ЗС РФ та мають досвід диверсійно-розвідувальної діяльності, у т. ч. з мінування місцевості, підриву об’єктів та коректування артилерійського вогню.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.