Зеленський хоче зустрітися з Путіним, який - не проявив ознак бажання

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.01.2020 18:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30434

Помічник президента Росії Юрій Ушаков повідомив, що з Києва надійшов запит щодо зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним в Ізраїлі, повідомляють 22 січня російські ЗМІ.

«Запити надходили, в тому числі від президента Зеленського. Ніхто нікому не відмовляв, але з урахуванням графіка тривалі контакти навряд чи можливі», – сказав Ушаков, повідомило Радіо Свобода.

За його словами, візит Путіна до Ізраїлю було вирішено скоротити через формування нового російського уряду із запланованого дводенного – 22-го і 23 січня, до одноденного – лише 23-го.

Водночас агенція «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерела в Офісі президента України повідомила, що у Володимира Зеленського в рамках візиту до Ізраїлю 23-24 січня поки не запланована зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. Згідно з повідомленням, якщо спілкування і відбудеться, то тільки для обговорення питань подальшого звільнення утримуваних осіб.

Після участі у зустрічі Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі сьогодні президент України вирушить з дводенним візитом до Ізраїлю для участі у пам’ятних заходах у межах Світового форуму Голокосту, присвяченого 75-й річниці звільнення концтабору «Аушвіц».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.